Admitted

Mummies semua, minta doakan saya cepat buka jalan. Kalau tak buka jalan lagi, esok pagi doktor nak induce dah.? Admitted pun sebab air ketuban dah leaking.

23 Balas

Same like me. Banyakkan buat squat dear. Nak menari pun boleh. Sy air ketuban leaking tp contraction belum ada. Doc nak induce esoknya tp x jadi. Syukur sgt dpt beranak normal. 😊

Buat urutan di belakang utk mudahkan bersalin dan buka bukaan. Suami saya buat, mmg cepat bukaan. Masuk labour xyah induce da

5y ago

Alhamdulillah...terima kasih ats infonya😊

Sama dengan saya sebelum ini mengandung anak sulung.. inshaAllah semuanya selamat, bersabar sedikit masa lagi nak bersalin

Banyak2 kan merangkak dan jalan itik..2 perkara ni boleh bantu cepatnya bukaan..semoga dipermudahkan

Semoga dipermudahkan segala urusan sis.. aamiin

Semoga di permudahkan segalanye

Semoga dipermudahkan urusan bersalin puan...

Brp air ketuban sis? Bape week dh

5y ago

Skrg baru 35week

Semoga dipermudakan urusan sis

semoga dpermudahkan urusan sis .. amin..