Terasa diri ini...

Sye tak tahu kenapa,sejak kandungan masuk 7bulan,otak sye ni mcm x betul,blur terlebih atau bahasa kasarnya mcm bodoh yg menyebabkan tindakan2 sye semua jd bodoh dan buatkan org sekeliling annoyed dgn sye... Kejadian sblm ni yg buat sye rse jd bodoh ialah,sye tolong ambilkan ubat nenek sye kt farmasi..lepastu sye hlnk hntr ubat tu tp masa tu nenek sye x de kt rumah jd sye pergi rumah dia dan dah sampai ada makcik sye,dia suruh sye mkn apa semua..ubat msih kt dlm handbag..lepastu sye terus balik,ubat nya sye tak tinggalkan..dh smpi rumah bru teringat ubat nenek...dah terpaksa la pergi rumah nenek skli lagi.. Kejadian hari ni plk,paling bodoh sye rse,paling blur..sye sejak masuk 8bulan ni,sye mabuk mual dtg balik...dan plk mak sye kt hospital...nenek sye yg jge..td ni nenek keluar mkn dgn ayh sye,sye teman mak sye dlm wad..bila nenek sye dh naik,ayh sye plk balik rumah rupanya...sye plk minx izin suami smpi tghri je..tp sbb ayh dh balik,sye kena la tunggu kt hospital.. Mse nenek sye naik tu,sye dh start mual dan nk muntah..jd sye nk rehat nak baring kt balai pelawat.. yg buat sye jdi bodoh,sye x bgtahu suami langsung sye masih kt hospital...sye smpi je balai pelawat,pergi toilet muntah2.. jd sye terus la rehat,baring dan lelap mata kt balai pelawat tu... Jam 5ptg suami call tp sye tgh solat asar plk..dan sye tak tahu kenapa sye langsung tak tengok fon sye dan fon sye dlm keadaan mute...jd lepas solat,sye terus naik wad lagi... Suami call lg bru sye perasan..sye angkat call dan sye kne marah dgn suami... Sye tahu sye slh...tp mmg sye blur sgt sepanjang kt hospital smpi la suami call marah2 bru la sye terfikir kenapa x bgtau suami..kenapa x wasap dia ke call dia ke...rse sgt diri ni mcm org bodoh...suami ckp dia kecewa dgn sye sbb sye tak fikir psl dia...sye selfish... Sye pun rse sye bodoh sgt... Sye harap, kebodohan sye ni tak lekat kt ank sye🙂

25 Balas

tu bukan kebodohan. tu lupa. biasa je, mmg ade je ibu mengandung jadi cpt lupa. salah satu nya saya la. xde issue pon sbnr nye. awk je rasa rendah diri. husband tu pon kena la fhm. kekdg bukan sengaja nak lupa, tpi ade benda menyebabkan kita lupa. contoh awk mual muntah, dh confirm2 laa, xingt nk bgitau apa semua. nak rehat. husband pon jgn la sbb panic terus nak marah2.