Assalamualaikum sye nk tanya berat badan ibu hamil ye skg nie

Sye dpt tahu hamil. Sye dah buat timbang badan sye 80kg.. Betul betul x ibu tolong komen

46 Balas

Sy sebelum kawen 75-76 lps kawen sebulan dpt taw pregnant berat smpai 80 lebih nurse nurse bkk buku tulis obesiti, tapi kena minum air gula utk test ad kencing manis ke tak skg sy dh 5bulan 84.5 naik sekilo sebulan tupun nurse dh bising tapi dh pregnant mana boleh diet kan janji mkn makanan yg sihat baby sihat 🤩 sy pun kena minum air gula sekali lagi tahun dpn