Assalamualaikum sye nk tanya berat badan ibu hamil ye skg nie

Sye dpt tahu hamil. Sye dah buat timbang badan sye 80kg.. Betul betul x ibu tolong komen

46 Balas

takkan nak berat sama dgn puan? Saya berat 87kg masa bukak buku pink. asalkan ibu dan baby sihat. so far takde gdm

Haha manalah sy tahu betul ke tak berat puan 80kg. Klu masih ragu2, pegi timbang guna penimbang lain pulak.

Buka buku 10wk 66kg,,skrg dah 32wk 68kg. Skrg takthu brpe 35wk sbb doktor suruh mkn byk katenye baby kcik.

buka buku pink 52 kg, masa 39 week 78kg. terkjut sngt2 tpi takpe asalkan baby sihat.. ank pertama

Sy skrg 13mggu..brt bdn dri 2bln bturut2 63kg..nsb baik nurse xbsing knp xnaik2.. Pdhal mkn byk dh..

3y ago

2 la.. First msa bka buku.. Brt 64.5..second tmujnji drop 63..tp 4hri lpas tmujnji still sma.. Biar la asa nurse xbsing.. Hahha. Klu naik byk sgt pn nurse busy gk

saya dari 100 kg pigi 87 tidak lama lagi pigi 67 kilo asal saya mengandung memang saya begini

masa belum mengandung 98 berat badan saya bila saya mengandung turun 96 pigi lagi 94 lagi 91.

sebelum kawin 45kg.. lepas kawin 50kg.. masa pregnt anak sulong 70kg.. lepas pantang 50kg.

Kawen : 55.5kg 12w preg still 55.5kg. Now 37w : 70kg (+15kg) Baby's weight : 2.8kg

46 kg —> 67 kg at 35 weeks.. dah la kecil je badan. Mcm penguin dah bjalan 😆