Assalamualaikum sye nk tanya sye nk hamil x ve+ve nie apa ye

Sye dah buat tadi pagi test hamil nie

Assalamualaikum sye nk tanya  sye nk hamil x ve+ve nie apa ye
9 Balas

nak lebih pasti beli clear blue digital punya...saya lewat period 5 hari..terus test..mmg mcm ni line samar... lepas 3 hari beli yg clear blue digital...alhamdulillah sah pregnant..anggaran 4 weeks da time tu...pegi cek klinik..alhamdulillah dr pun ckp yg sama...sebb kdg pregnancy kit yang biasa ni dia kena ada cocentration HCG yang tinggi baru boleh detect..kalau awal² mmg xnmpak sebab HCG masih sikit

klu nmpk satu line lg tu blur means hamil klu satu je terang sblh mmg xde pape timbul means tidak hamil

Tahniah. Check lagi 2,3 hari insyaallah pregnant 😍😍

nampak macam samar , cuba ulang balik selepas seminggu

x bpe npk sgt sis..try smgu lgi nti line terang

2 line tu.. cek lagi nanti.. tahniah sis

dua line, Cuba cek age nti age

delay period brapa hari?

tahniah