Assalamualaikum sye nk tanye kalau berat badan sye naik normal ke.. KG 801 nie

Sye risua sgt normal ke sye hamil nie berat badan naik nie

5 Balas

sya dari 47kg naik 50kg ,pastu drop 47kg balik sebb morning sickness teruk. skrg naik balik smpai 54kg. kadar kenaikan berat yg baik utk kita bila pregnant 0.5kg tiap 2 minggu. naik sikit2 ok, tapi kalau mendadak kdg dr akan tya kita mcm2 soalan & nasihatkan kawal pengambilan makanan yg belebihan

waalaikumussalam, berat naik tu normal, cuma klu terlalu byk tu mgkn la kna mrh dgn nurse ..cuma xnormal klu smpy 801kg

wslm..lau bert lebihan may be la kne bsg skit..maaf sy kuang pham berat sis..801kg berat sis?😥

3y ago

Ye sis.. Sye takut sgt nie

brat 82.kg kndungan 33 minggu ada ke normal

saya dari 100 kg pigi 87