Ada Apa2 pertua x nak bagi badan xlarat dan letih dan tidur dengan selasa... Masa hamil ini...

Assalamualaikum... Dan salam sejahtera... Zura sye dh hamil dh 3 bulan alhamdulillah... Badan2 sye terasa penat dan letih sangat2 sampai tidak boleh sye nk buat kje umah dan lepas balik kje sye betul 2 xlarat badan sye lembik sgt2 dan sye tidor pun tidak lena ke kiri ke kanan xnk gak tidur ... Awk2 semua penah rasa tidak masa hamil ini... Ada Apa2 pertua x nak bagi badan xlarat dan letih dan tidur dengan selasa... Masa hamil ini...

2 Balas

Waalaikumussalam, takde specific tips pun sis. Memang masa pregnant kita akan cepat rasa letih.

Mmg mcm tu time pregnant sis...

5y ago

Kita nk selasa tidur mcm mne nye... Dan cara tidur