Assalamualaikum sye nk tanya yg Doktro semua org yg ade kat komen sini..

Sye ade pelurwang lagi ke untuk hamil lagi Sbb Sye pernah buat dedahkan untuk buang Tumor kat ovrin sebelah kanan... Cerita nie.. Tahun lepas 2019+2018 Macm tu la ... Sye nk tanya.. Sye nie ade pelurwang ke hamil lagi ye

1 Balas

Sye buat pagi tadi.. ade pelurwang ke Sye hamil laginye

4y ago

Macam positive je tu sis. Tahniah dan take care ye. Better segera ke klinik untuk pastikan dan buat buku pink