buku pink

sya pregnant anak luar nikah.. tdi nak pergi buka buku pink nurse tu kata kena bwk waris jgk utk sign ibu bapa atau adik beradik.. kluarga sya takde yg tau sya pregnant.. plan lepas bersalin baru nak bgtahu mereka.. apa patut sya buat.. mcm menyesal plk pergi klinik ?

76 Balas

Bagitau sahaja parents. Lama kelamaan dorang akan tahu juga. Mula2 mmg dorang akan marah. Tp tidak la sampai naik tangan sebab awk pregnant. Hnya mmberi nasihat. Awak pun knalah terima. Sekarang ni awak kna beli ubat acid folic. Makan setiap hari untuk tumbuhbesaran baby dalam kandungan. Sementara awak kumpul semangat nak berdepan dg keluarga. Semoga d mudahkan urusan. Jaga diri awak dan baby k. 🧡