assalamualaikum,,hai momy2..

Saya disahkan pregnant Tempoh hari,,dan ada yg sarankan Sya untuk pergi buat buku pink pada bulan depan..sebab nak habiskan bulan ni dulu,, Soalan Sya..boleh ke Klau kite pergi buat buku pink di klinik swasta? Ade keliruan sikit kat situ,sebab ada yg bagitau Klau tak bukak buku pink di klinik kerajaan nnti susah Klau ada emergency kes.. Ada yg berpengalaman hal mcm Sya ni tak?

1 Balas

Boleh ja buka buku pink kat hosp swasta..tp mmg hos gov xterima buku pink hosp swasta..