Buat buku pink tanpa sijil nikah

Hai mommy semua Nak tanya, sya nk buka buku pink tapi sya tkde sijil nikah. Psl sijil tu blm ada lagi dr jurunikah sya bukan warganegara Mcmne ye? Sya ada tanya kt KKIA dia cakap boleh buat buku pink kt klinik desa ?

1 Balas

surat sementara ade x biasenyw after akad jurunikah bg surat akuan sementara so gune yg tu btw skrg brp minggi dh

2mo ago

Better p buka buku pink, sebab takut nurse bising kalau dah lebih 12w tapi tak buka buku