Tentang buku pink

Hi salam , nak tanya brapa minggu bole buka buku pink ya ? Sy dah 9 minggu dah bole buka ke ? Sye jd tkut nak buka buku pink sbb hamil luar nikah boleh bntu sya mcm mna cara nak bgtahu nurse ya kita nak buka buku pink?#bantujawab #newmom

2 Balas

kena call kk berdekatan dgn sis untuk buat appointment buka buku pink...nti masa call sis boleh tnya ape prosedur nya..isnin dah boleh call...😊

4w ago

sama²...Jaga diri and kandungan elok²...makan folic acid..semoga Allah permudahkan segala urusan sis ye...🥰

kena buka sebelum wk12 sis.