srry la... Sya tnya soalan bodoh?

Sya hamil 19 minggu satu hari? kira nyx dh 4 bulan la?...msihh bleh buat sexs khh?...sya tkut sbnar nyxx?nk buat sexs?... suami sya nk buat sexs dngan sya?tpi sya x nak?sya tkut apa² trjdi tu je?soalan sya....msihh boleh buat sexs atau tidak yaa?

7 Balas

Klau takda masalah kesihatan kandungan boleh saja. Tapi klau ada spotting/bleeding or uri rendah lebih baik elak dulu, ini yg doc pesan la..

Boleh je kalau takde apa2 masalah atau bleeding. Jangan ganas2.

Boleh .. tp jgn ganas2 .. takut bleeding

boleh je seks time preggy, slow2.

Boleh je x de masalah. Slow2.

Boleh je sis..

Blh sis