Bersama Suami Masa 31week!

Nk tnya ade ke yg msih brsame suami di usia kehamilan 30week keats? Sya nk brsame dgn suami bile suami ajk, tpi sya tkut! 😫 Hritu ad try brsame tpi rsa senak sgt2! And bile leps brsame tu, bsoknye msti sush nk brjln... Saktnye tu tk bole bwk bincang la katekn...😅 Bile bgitau suami, suami ok untk stop, tpi nafsu laki kdg dy tk tahan dy dok raba gak sya...😂🤦🏻‍♀️ Jdi sya rsa brslah klau xlayn dy...so mcm mne ye pndpt sis2 yg dh brpenglman ni? Ap prlu sya buat?

22 Balas

Saya Dari 1st Trimester Sampai 3rd Trimester Dah Ni Memang Hari² Bersama.. Kene Bertolak Ansur Jangan Ganas² .. Suami Saya Kalau Tengok Muka Saya Lain Macam Atau Perut Mengeras Cepat² Stop 🤗 Nak Sambung Balik Dia Akan Tanya Dulu Larat Tak? Okey Tak? Ada Rasa Sakit² Ke Apa Ke? HAHAHAHAHA 😂

3y ago

Start 2nd Trimester Dah Tak Buang Dalam Sebab Suami Ada Kata Takut Kepala Anak Banyak Kerak2 Kotor Tu.. Alhamdullilah Dari Lahir Sampai Sekarang Anak Dah 5 Bulan 3 Hari Kepala Anak Bersih Je Hehe ☺️☺️

Boleh bersama smp nk bersalin.. InsyaAllah boleh mudahkan bersalin...cuma kena Ada give n take la..air Mani suami selusuh semulajadi..Sy dh 4 ank praktikkan ... g hospital cek bukaan dh 5/6 cm..sakit pun xlama..skg ni Sy dh 24 weeks..boleh kata tiap2 hari intim xpun 5x seminggu...🤭🥰😘

4y ago

Sama dengan sy sis..

elok la nak dkt hujung2 ni bersame suami...sye pon dh makin kerap skrg dgn suami..sbb bru ade nafsu hihi...mule2 prgnant tu mmg nafsu x de langsung nak bersame..tp tgk jugak keadaan..dan suami akan tye dlu okey x? boleh x?and x gelojoh sbb die faham....😝

Masa 38 week sy ade bersama dgn suami.. n suami ade ngadu kata asal ber air.. esk tu sy checkup dr kata air ketuban kurang sgt..then kene pakse bersalin.. kira nye mlm tu air ketuban dh bocor la..😆😆😆 sy pun xperasan..

sy pernah bersama suami msa 37 weeks. lps bersama terus sakit contraction.taubat terus. 🤣. skrng dah 39 weeks. nak bersama supaya cpt bersalin tpi susah hati ingat sakit contraction lps bersama. 3 jam tu menahan sakit

saya skrg 38w 5w rasa takut mahu bersama suami.. skrg ni nak berjalan pun sakit, sakit kat pubic bone, kdg rasa kepala baby menolak2 jak kat dalam.. dgn rasa kembang2 kat dalam lg.. nasib suami paham..

boleh je nak bersama suami tu,tp kena cari posisi yg sesuai utk isteri,,,so suami kena lbih bkerja lah dlm erti kata lai, and then xboleh nak ganas2 sgt😜 almaklom lah dekat dalam dah membesarkn...

Sya time trimester kedua jak bersama suami ,, pertama dan ketiga tiada SDH dan alhamdulillah nasip suami Sya jenis yg FHM dan ndk suka paksa sbb dia bilang yg menahan sakit tu bininya bukan dia

3y ago

So ada kesan tak bukaan lambat

Lg cpt bukaan nk bsalin klu bsama dgn suami..sy ank sulong 38w bsama suami, esok tu trs bsalin..ank ke2,3,4 & 5 pn mcm tu..pg esok tu trs pecah ketuban n bsalin

dari first trimester smpai third trimester bersama dngan suami...dekat² nak duee..lagi kerap bersama..alhamdullah...masing² okey...jnji bertolak ansur jew..