tolong bgi pendapat

Sya nk buat buku merah tpi sya tak kawin lgi sya cuma tkut misi buat polis report je sbb sya tak kawin lgi , lgipun sya bru 17.....skrng sya dh 20w5hari

4 Balas

dek takpe tu , bawa mama atau bapa lagi bagus , kak pun macam tu jugaa 22 weeks baru pegi klinik drng paham punyaa jangan risau kalau bawah umur mesti bawa ibu bapa , drng ndakan buat report punyaa yang penting bawa ibu atau bapa sebab drng lebih kepada baby bukan hal peribadi kita yang penting jangan buang baby yah dek

Sepatutnya benda ni awk dh pikirkan risikonya sblm buat. Sayangi maruah sendiri, ni bangga lg letak gmbr berdua rapat2. Benda lain blh dibeli, maruah mana nak beli dik aii

kena pergi bukak buku pink , if nurse tanya bagitahu hal sebenar , nurse tahu apa nak buat if ada kes macam awak ..saya tak rasa mereka akan buat polis report...

klu nk pegi buat buku kena bwak fmily, adik bradik or mak ke.. sbb awk msih bwah umo. klu x, akn jd mslh