perut nmpak kecik

sya dh hamil 7bulan.. tpi perut sya nmpak kecik. mcm hamil 4@5 bulan je kelihatan perut sya... ni baby first sya.. rmai yg ckp sya kurang mkn... sya pla gdm on insulin... ada x ibu2 hamil mcm sya.. perut kelihatan kecik walaupun dh 7bulan?sya bingung..

27 Balas

Normal .Sy dah nk masuk 9buln pn Comel je bila checkup Alhamdulillah berat baby smua normal ikut usia dia.sy pn gdm tp on diet la.semoga ibu dan Kandungan sihat selalu Aamiin..