14 Minggu Hamil Tp Perut Kecik

Sya Da Masuk 14 Minggu Tp Perut Blm Kelihatan Lg... Mmg Mcm Tue Ker.. Nie First Baby.. #firstbaby #bantusharing #Nanya

6 Balas

Normal tu mommy, jangan risau. Saya pun macam tu. On 1st pregnancy, perut kecik je. 7 bulan nak masuk 8 bulan, baru nampak perut. Tapi Alhamdulillah, baby lahir dengan berat yg normal on 37 weeks :- 3.42 kg. Jadi, jangan risau sangat tentang saiz perut. Asalkan ibu dan bayi sihat, syukur Alhamdulillah 🤗 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

saya first baby jugak, 31 minggu perut kecik. dari awal preggy stress sgt orang asyik cakap perut kecik. saya sampai pergi scan swasta 3kali sepanjang nk cecah 31 minggu ni (scan semata risau dan nak tahu baby normal tak) biar perut kecik, asalkan anak kita dalam tu sihat. abaikan orang cakap

jgn risau... anak pertama memang cam tu.. cuma ibu kene jaga makan.. mkn mkanan yg sehat.. hepi.. dan positif selalu... okie.. wish u good luck na

Untung nya sis! Ni biasa je, takde masalah. Nanti trimester kedua baru nampak lebih jelas

normal tu sis... saya msk 5bulan bru nmpk baby bump xdala bsar mna sbb saya tinggi

sy 7bulan br nmpk bump.