perut nmpak kecik

sya dh hamil 7bulan.. tpi perut sya nmpak kecik. mcm hamil 4@5 bulan je kelihatan perut sya... ni baby first sya.. rmai yg ckp sya kurang mkn... sya pla gdm on insulin... ada x ibu2 hamil mcm sya.. perut kelihatan kecik walaupun dh 7bulan?sya bingung..

27 Balas

doc kata berat baby normal tak ? kalau normal tak perlu risau bump kecik or besar. saya pun kecik tp baby berat normal.

Saya yg nak masuk 3 org ni pun perut kecik jgk..normal je tu,perut kecik cepat slim balik nanti😊

Saya harini 39w 4d tapi org tegur igt 5bulan.. normal kot.. mungkin kita jenis badan kecik kot 😖

Sy sampai bersalin perut kecik. Tapi baby kluar tak kecik mana. 3kg jugak. Yang penting sihat😁

Saya hamil dh 7bulan prut saya dh nmpk xbesar sngt n x kecil.. Dokter kata baby ok ngam gan size

Normal kot.. Sbb sy pn perut kecik sbb nmpk mcm gemuk je bkn preggy.. Tp x kisah jnji baby sihat😁

4y ago

ye btul kan... jnji baby sihat..tu yg sya fkirkn... cuma kna dgr le ckp2 orng...

Sma mcm sy sis,sy skrg ni nk msuk 9bulan da.. kata org sbb ank 1st n tgok bdn kita jg ~

Asal check baby sht, pmbesaran ikut bulan dh OK... X yah pedulu ckp org

Sama sy.xpe perut Kecik...xad la perut pecah pecah😂😂😂

Sy pon dah masuk 36 week tapi perut cm 6@7 bulan jek besarnya