Bingung kat perut

Hy mom normal ke perut kecil dh 27 week tpi perut kecik mcm bruk 5 buln hmm tpi bdn sya kecil so sya kebingungan bnyk orng yg tegur perut sya kecil.. perut yg lain 4 buln nmpak je tpi knpe perut sya dh msuk 7 buln kecil dh mcm perut orng mengandung 5 buln hmm .. ade ke mom !! Lain mcm sye risau hmm .. tpi nurse ckap okey bany normal jantung pun okey just sya bingung kat perut ni kecil je hmmm

2 Balas

Selagi doc nurse ckp baby dlm kandungan ok je x payah risau sangat. Kecik ke besar baby bump tu bukan jaminan baby kat dlm pun ok jugak. Jgn bandingkan diri dgn org lain. Buat diri jd stress je. X baik utk kandungan. Setiap org x sama.

1y ago

tulh kan .. telinga ni sakit sngat apabila orng ckp mcm tu

Sama la dgn saya. Awak jangan risau ya sbb depends dekat berat badan kita juga. And baka saya memang kurus2 tak nampak mcm pregnant. Btw berat awak berapa?

1y ago

allahh lebih kurng kite😂