baby kecik dan air ktban kurang?

Salam mommy smua..sya nk tnya macam mne nak selesai msalah sya nie...doc ckp bby sya kecik dan air ketuban kurang?..sekrng dh msuk 34week tp bby nsih kecik n paras air ktuban sama?..sya takut sya xnk ank sya ade mslah...sya nk dia mbesar dgn baik sehat je...pls tlong sya mcm mne nk selesaikan ?...

2 Balas

Org kata nak bykkan air ketuban kena mkn tembikai bbyk. Nak bsrkan anak mak kene mkn nasi bbyk jgak. Makanan seimbang sbolehnya. Klu takde GDM, minum la susu anmum tu.

Bnyk Kn Doa Sis .. Pastu Makan Yg Kurma Minum Susu Kambing Kalau Ada Air Yassin Minum Setiap Pagi . Selawat Bnyk Bnyk Semoga Semua Dipermudahkan