sedihnya… mcm mana ni

sy yg dulu rajin kemas dan masak, suka makan… skrg x bole dh. mual sentiasa. makan pun jarang. mcm mana ni :( emosi sentiasa sedih je. menangis je. perlukan tips pls

2 Balas

Hi sis, saya pun macam ni juga tapi tu normal, kita kan tengah develop baby dalam perut. Especially awal awal pregnancy, memang terasa sangat penat and tak larat, tak seaktif dulu. Tapi slow slow je. Nanti inshaAllah sis akan dapat balik tenaga tapi jangan push sangat. And don’t feel guilty!

Banyakkan rehat je sis