Hb Low ape perlu makan?

Salam ade x mommy yg hb rendah je sentiasa mase hamil ni, saya haritu 10 harini cek 8.3 makin menurun. Bole share tips or ade ubat selain ubat hospital? ubat hosp x bole makan kalau makan pening seharian.

2 Balas

UTK hb Low.. makanan diperlukan seperti hati,brokoli,bayam,daging merah, kurma,jambu batu..byk lg😅 selain itu supplement2 ubat juga ada contohnya obimin,zincofer,iberet..ia bergantung kesesuaian seseorang 😃

Minum pati delima