Alahan loya kuat

Salam skrg mengandung anak ke 3.. msa. Anak 1 dan 2 mabuk belah pagi. Tpi mengandung kali ni start 2 3 ptg dh start loya yg kuat.., mabuk .. muntah² tu x ada . Perut sentiasa berbunyi macam gastrik.. nak makan mmg x lalu 😭 yang boleh masuk air masak je . Sampai kencing pun warna putih jernih macam air paip . Hmmm dh cuba makan dpt 2 3 suap .. lepatu x dpt .. perut sentiasa berbunyi pedih sampai uli hati. Dan skrg kerap nak pitam . Rasa mata ni hitam je.. 🥹🥹

1 Balas

saya pun start mual belah petang sampai malam. saya try makan lauk yang ada kuah sis. okay sikit boleh telan. banyakkan makan buah jugak

8mo ago

alhamdulillah sis sy dh 20 minggu. semua dh ok.. ada kala ptg2 ada muntah jgk tapi x macam awal2 kehamilam dulu