Sedih..sekadar luahan hati

Sy terima dan redha situasi ttc dgn orang sekeliling.. tapi kadang2 mood tu tiba2 muncul bila suami sy hari2 buka video kecomelan anak buah dia. Byk dlm hp.mna yg dia suka tu dia ulang2. Mmg tak nafikan sy pun sama2 juga melayan vdeo tu tp ntah laa..tiba2 mata ni berkaca2..nangis dlm diam.n mula fkir negatif,rasa diri xboleh mengandung. Wahai suami tolong la jaga hati isteri yg sedang berjuang😭 salah ke sy cemburu atau sy terlalu ikutkan perasaan ye🥲

13 Balas

Saya doakan puan dan suami ada rezeki menimang cahaya mata sndiri soon. Semoga puan dan suami sentiasa kuat semangat ya 🤗