Suami cepat marah time pregnant

suami sy tk mcm yg sy kenal 💔 awal perkenalan sy tersentuh sgt dgn sikap suami yg penyayang pd anak2 buah dia.. wallpaper phone dgn anak buah perempuan kesayangan dia.. tapi ntah lah skrg ni rse mcm terbalik. yg pregnant tu sy ke dia? dia yg lebih emo bila sy down or merajuk hati.. kerap sgt makan hati dgn perbuatan dn percakapan suami.. mcm biasa2 je cara dia time sy pregnant ni.. tak beria mcm dia selalu dgn anak buah dia 💔 sedihnya kdg dia okay sgt tpi kdg hm sy pendam.. byk kli mngadu lapar nk makan tak sedap perut, ada time mood dia okay dia layan.. tp ada time yg tk ok hm.. sy mnangis pujuk diri pukul 3 pagi masak maggi.. 7 pagi perut dh lapar sy turun bwh rumh dri tingkat 4 takde lift beli makan.. ehh penat nya nk cerita smua 💔 sy tk ingt pun smua tu sbb thu byk lg bnda baik dia buat utk sy.. tp bila dia ignore sy time sarat ni, ikutkan marah dia.. semuanya dtg balik dlm fikiran.. sy stress 💔 sy cuma nak kasih sayang suami, solat sama2.. tpi ntah knp ini ujian sy first time pregnancy.. and dh byk kli kantoi husb tgok porn time preggy ni 💔 tak tahan nya hati ni.. saya sedia maafkan dia.. tapi ini yg sy dapat 💔 pedih sgt rasa 💔 #advicepls #firsttimemom #firstbaby

5 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Allah sedih ye sy baca.. sy pun mcm ni jugk mse awal2 mengndung hri2 menangis sbb sy mengndung dulu bru kawin.. sbb suami sy dlu xnk bertanggung jawab siap sruh sy gugurkn tpi sy buat x tau still jaga kandungn sy.. hri2 sy nangis ckp penat sakit badan muntah2 pstu ngidam nk mkn nasi lemak 4pgi buta.. tpi skali dua je dy layan pergi carikn.. smpai sy mengndung 6buln tiber suami berubah hti ajak kawin jumpa parent bincang .. akhirnya kitorang kawin.. .. sy bersalin buln june hritu.. skrang ank sy 3buln dh.. hti sy pun keliru dngn suami .. sbb xnmpk pun cra dy sayangkn sy sblom mengndung dlu.. bnyk melenting.. x sme mcm bercinta dlu byk berubah ..

Baca lagi

ya Allah sedihnyaa . kalau sy ni tiap mlm mnagis . alhamdulillah hsben sy ok je masa saya pregnant . mgkin sbb dia dah terkena alahan masa sy awal pregnant . jd lebih mhargai sikit . tp mgkin jgk sbb sy garang , dia takut agaknya kalau dy tak layan sy lari . sabar tau awak . kalau bole berbincang . berbincang baik baik . jgn strss , pkirkan bby tau . kuat demi bby . semoga urusan awak dipermudahkan . aamiin .

Baca lagi

sbr ye puan.sy doakan puan sentiasa kuat💪❤️❤️.jga kandungan.jgn stress2

sama tu kita suami saya pun camtu

Allah sedihnya 😢