pregnant selepas gugur

Sy telah mengalami keguguran pada 1mei hari tu. Lepas habis period 8jun sy buat upt mula2 naik 1 line. Tak lama tu suami tunjuk upt naik 2 line. Tp line kedua tu samar2. Sy rasa risau dan takut tp dlm pada masa yg sama sy rindu nak pregnant lg. Sy takut jika gugur kali kedua. Patut tak sy try buat upt lg?

2 Balas

mcm sya la..baru lepas keguguran..tp skrg Alhamdulillah Pregnant lg 7week 3day...tp tetap risau...

3y ago

sama lah gn sy.. gugur bulan 6/2, cek upt 10/3 dh positif.. skrg dh 7w 6d , bgtaw doc kt kkia yg pregnant lg dia xpcya .. dia pk maybe hormon gugur hritu xabis lg kot, pas tu g scan dh ad pun baby & heartbeat

Try lagi dlm 2-3 hari lagi