Upt 1line, sebelum 2 line

Sy nak tanya, sy da lewat 10hari dr jangkaan period..lepas tu 1/11 sy test naik 2 line n scan doc ckp baru 5w tp xnampak kantung lg.. nmpk rahim menebal..n harini sy sj test upt guna clear blue tp 1 line sj 😔 tapi simptom pregnant mmg ada..rasa mual, kerap lapar pening.. Ada ke macam sy? Pregnant or x ye? Sy ada sejarah gugur..so agak risau sikit.. takut 😭#pleasehelp #ingintahu ples bantu sy.. doc bagi temujanji lagi sebulan..sy risai

2 Balas

ada bgtau tak doctor masa pergi scan awak ada sejarah gugur? if tak bgtau mmg doctor xtau dn bg temujanji lmbt. cuba call kk terdekat dgn awak dn tnya procedure mcm mana. tak slh sy if ada sejarah keguguran boleh bukak buku awal utk doctor pantau

1y ago

Da bgtau.. detail semua ada sbb mmg tiap kli prgnant pergi ke klinik n doc yg sama..

chemical pregnancy? sye penah mula2 double line.. lps tu 1 line.. lps 2 hri, period dtg..

1y ago

Eemmm sy kluar periid da sis...blum rezeki 😞