Lepas gugur

sy baru lepas gugur 5w bulan mei lepas, skrg tak sedap badan, sy saja buat upt tu sbelah line tu mcm samar2 je.. keliru jgk.kemungkinan hcg lama xclear lagi atau pregnant semula ya?? Due period 6hari lg #firstbaby

4 Balas

jika kite keguguran biasanya nk tunggu normal balik dan clear upt biasanya 6 bln....nie pngalaman sy selepas 2 kali keguguran...tp bgntung jgak awk...sbb bru2 nie sy gugur last year bln 12...last period dtg bln 1....bln 2 dan seterusnya x dtg period check upt positif and skrg alhmdulillah baby sy dh 17w....tp pgalaman sy yg pertama sy keguguran dan kena buat d&c itu mmg amek mse yg lme utk normal sbb upt masih positif wlopn sy bru lpas keguguran....

1y ago

tahniah awk..moga baby kuat n sihat.doakan sy jgk ye☺️

kalau bgitu puan tggu lg 6 hari lg tgk bagaimana dan jika rs was2 better pergi klnik jumpa doc dan chck..mg dpmudahkan segalanya amiin

1y ago

baik awk..terima kasih ye

sya pun sma sis. gugur 5w bulan mei lepas tgl 22/5. sis tgl brp ggur? sy pn ada cek upt ada naik smar².

1y ago

ya hrp² ada rzki 😇

Repeat hari2 kalau makin terang tu maksudnya pregnant la tu.

1y ago

ok baik awk..