period lambat

Salam sy nk tanya sy dh lewat period tp baru2 ni ada cek guna upt tp naik 1 line je.esok tu nk try cek lg tp upt rosak plk.apa patut sy buat lewat xpernah terjd mcm ni.klu lewat pon sy cek mesti dah naik 2line tp ni naik 1line je

period lambat
3 Balas

cuba lagi seminggu kalau period x dtg. check awal pg lepas bgn tido. air kencing pertama tu hormon hcg tengah tinggi masa tu. senang upt detect

4y ago

Owhhhh okay sis... Terima kasih ye ..nanti sy akan cek lagi

Kalau masih tk period minggu depan, cek sekali lg. Kalau still satu line, maksudnya hormon sis skrg xbetul, jd period pun xmenentu.

Sis pregnnt x?