cek upt doktr n upt sendri xsama.

Last week g klinik doktr kata pregnant 6minggu. Pastu doktr kta 2minggu lg dtg utk scan perut. 2 ari selepas g klinik, sy cek upt sndri kt umh tp 1 line jr. Then pg td cek lg still 1 line. Ble tgk blik upt yg doktr buat tu mmg nampk 2 line. Line kedua tu samar2. Skrg ni tgh dok pk2 pregnant ke tidak.

4 Balas

Sis btul ingat dan yakin ka tarikh last period sis? Klu sy, lewat 4 hari period mmg sdh clear 2 line. 2 kli sdh pregnant sma 4 hari lewat cek. Klu ada line smar2 tu mgkin pregnant la sis. Msh tllu awal cek kli. Btw congrats. Jga diri

4y ago

Sis naziha..camner.pregnant ke

jgn stress sis. tunggu lg 2 minggu, kalau takde period, cek semula sebelum ke klinik. fikir positive n doa yg baik² je. asid folic jgn skip.

macam sy lah crta sis ni..mula2 cek samar2 je bila cek ke 2 ke 3 xnaik Line..tapi sy still x pergi klinik cek doktor lagi..

sma sis ...sya pun mcm nhe bikin bingung hehe