Wife sy mengadung anak sy selepas kami kawin 1 bulan then pergi cek kandungan dah 4 bulan..terlanjur

Sy tak tau wife sy mengandung 4 bulan selepas kami kawin sebulan..tapi kami penah telanjur..sah ke? Anak tu bin saya ye..

22 Balas

anak tak setarat tak boleh dibin atau berbintikan kan bapaknya , kalau boleh rujuk pada yang lebih arif bukan apa takut nanti datangkan masalah dekat anak bila dah besar nanti. lagi lagi kalau anak perempuan