Mana antara barang keperluan bersalin yang sudah anda sediakan setakat ini?

Select multiple options
Selipar dan stokin tebal
Seluar dalam dan pad bersalin
Bra menyusu
Barang mandian
Minyak urut
Pakaian persalinan
Buku nota dan pen
Makanan atau snek

179 respon

25 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

socks, panties, pad, bra, and toiletries saja yg Saya dah siapkan.. lain tu... nnti2 Baru nk beli... road to 31weeks.. semoga dipermudahkan..AMinn..🩷🩷🩷

nk masuk 32w dh..masih mikir nk bli pants ke atau pakai pad..and bengkung pun xbli lg.sbb xtaw ag czer or normal ..ehh macam banyak ag lom standby🤣

1mo ago

kaalo beli t membazir..so tgu jela lpas bersalin..yg penting2 dh beli ok la kan

sy 31w tp bru sediakan dlm 70% cmtu brg2. bra, panties, peralatan mndi,minyak urut smua tu dh ada

belum ada lagi. rasanya 22w masih trlalu awal utk brsedia 😊🥰

belum lagi..baru nak masuk 10 minggu..tunggu dah 5 6 bulan baru get ready apa2..

sy 29week 1 ape pon xbli lg..sbb xtahu jantina laki ke popuan

buku nota dan pen penting juga ka..makanan belum sedia..

sy belum prepare ape2 lg..sbb rsenya msih awal lg

alhamdulillah sya start buka buku beli sikit2 ..

Tak sediakan pape pun lagi.. Baru dok tulis2 ja