3 Minggu missed period, upt negative

Assalamualaikum.. Saya nak tanya period saya dah delay 3 minggu tapi upt negative.. period saya regular, selalu on time.. sy dah 7 bulan kawin. Masa awal kawin sy mengandung then dah gugur.. sekarang saya nk try mengandung balik. Adakah sy perlu tunggu atau kalini memang period saya lambat?

1 Balas

try check guna upt lain. boleh jadi sebab awak pregnant atau ada masalah hormon, sebab tu period delay.

1y ago

saya consult dgn doctor utk beta hcg dan result adalah positive, doctor comment ini adalah early pregnancy jadi test kit tidak dapat detect pregnancy