Buasir

sy sekarang dah 39 weeks... tiba2 buasir sakit sgt?? tabah jelah sampaikan nangis tahan buasir ni...??

7 Balas

Pi klinik cepat2 sis innsyaAllah boleh baik..Sye pun sama sis..baru 2 hari buasir..dah pi klinik sebab x selesa & risau makin melarat tambah2 lagi nk dekat bersalin..tapi tulah g klinik pun dokter x berani bagi ubat peluru dgn ubat sapu..doc just bagi pil je utk surutkan bengkak dgn ubat senang berak.. Alhamdulillah kurang lah sikit walaupun rasa x selasa..sabar jelah dugaan ibu mengandung..banyak pahala kte innsyaAllah Aamiin..