Cara untuk hilangkan Buasir

Salam. Sy sudah 33 minggu weeks. Sekarang tengah kena buasir, sakitnya tak tahan sgt2 rasa…bila membuang memang akan kuar darah, pas membuang tuh pedih brdenyut2 berjam2 lamanya…x tahan tu kdg sampai nangis dibuatnya. Mcm mana ya cara nak hilangkan buasir ni ##firstbaby #firstmom

4 Balas

kena bgthu doctor.. buasir awk tu ad lebihan isi kt area dub*r tu.. kalau ad cpt ii bgthu doc takot nnti nak teran baby nnti, nnti sakit lg dekat area tu

9mo ago

Ya ada tu yg sakit sgt2…sblm ni takde baru lagi ni…

jumpa doc sis.. dia akn tgk tahap mcm mana buasir tu.. mungkin nnt dia blh bagi krim utk sapu.. kena makan buah/sayur lebih sket..

bagitahu doktor,nanti doktor bagi ubat.baru kurang rasa sakit

jumpa doktor