BUASIR KETIKA MENGANDUNG

Macam mana mak2 handle bila kena buasir ?? Selain makan ubat Sakitnya susah nak jalan , dah nak masuk 39 minggu baru nak kena buasir

2 Balas

Mcm saya kene buasir masa 37w. Masa checkup kat KK saya bgtau nurse and saya request nak jumpa doc sbb nak mintak ubat. Doc bagi ubat pil masuk ikut bontot tapi tak menjadi apa. Saya beli ubat sapu kat kedai cina mmg menjadi makin lama makin kecut buasir.

7mo ago

tula ubat bontot tu macam tak menjadi jugak kat saya .. risau masa nak teran beranak , makin teruk ..

senam kegel