Buasir

Hi semua.. Sy dah 38w.. Baby pon dah masuk laluan. Tp mslh sy skrg sy kene buasir yg kronik.. Letak ubat sapu semua tak jalan. Dia dah bengkak kat bhgian luar.. Sy memang ade buasir dari anak dara.. Tp xpernah lagi kene mcm ni.. Ade sape2 tau tak solusi nye.. Dah tak tahan sgt dah ni.. Dah 2 hari dah tahan smua kerja terbatas..

2 Balas

Saya pun sama..sekarang dh 35week.. Sy kena buasir dr 30week sampai sekarang..buasir tu taknak masok balik kedalam..tp dh x sakit...masa 30week tu 2minggu sy menahan sakit..seksa sgt..

5y ago

Hbis cmne sis baikkan dia.. Guna ape..

Org kata mkn siput gondang blh baik sis....cuma siput tu susah cari kalau kat bndar

5y ago

Yeke.. Mmg susah nak cri siput tu.. Sy pulak ddk kawasan bndr.