buasir 36minggu 5hari

ada x mommies kena buasir 3rd trim ni? haritu saya dah kena.. semasa 2nd trim.. ni kena lgi semula 😣. Haritu sya letak serbuk manjakani kat tmpt buasir.. nasibla buasir tu kecut.. perit sgt kena buasir . saya time mngandung ni baru terasa peritnya buasir..

2 Balas

Sy dah kene sis.. Teruk jg smpai bengkak buasir tu tk boleh msuk ke dlm.. Jika bengkak dan tk boleh di masukkan, jgn paksa ye sis..dokter bagi Hemorid dan ubat sapu boleh beli dripada farmasi.. Tuam dgn air sejuk.. Brhnti makan mkanan pedas ye.. Semoga awk cpt sembuh..

10mo ago

Hemorid okay ke sis? Saya pon sama buasir teruk asyik terkeluar aje. Seksa betul. Sakitt sangat. Pegi doc dia hanya bagi ubat sapu. Tak membantu sangat.

Hemorid tu dripada dokter sis.. 2 biji sekali mkn, 3 kali sehari.. Sy lg teruk masa tu tk boleh masuk lgsg selama hmpir seminggu..