Bila boleh rasa kick?

Hi, sy sejak awal preg ni mcm2 prob timbul. Bfore ni scan dr cakap kandungan x mmbesar la apa la. Lpstu scan x nmpk baby, nmpk kantung je. Smlm sy scan lg skali da nmpk jantung baby kelip2. Alhamdulillah. Tp bila boleh rasa baby kick ye? 3bulan ke ats ke? Sbb sy takde alahan teruk sangat.

8 Balas

Sy anak sulung dlm 16weeks dah rasa. 2nd baby nak dekat² masuk 5 months baru rasa tendangan baby. Kadang x sama sis

depends jgak puan.. Anak sulung n no 2 saya 20 weeks dah rasa. tapi anak no 3 saya 26 weeks br dpt rasa.

4y ago

😘

Anak pertama selalu lewat sikit sis, dlm 20w keatas. Sy rasa 20w

Saya 15 weeks dh rse . First pregnant , ikut bdn jugak .

4y ago

Thanks puan. Tak sabar sy nak rasa dia kick😊

Awk scan first brapa weeks yg tk nmpk tu ?

kalau sy..Alhamdulillah.18w dh rs..

4y ago

Alhamdulillah. Sy tak sabar nak rasa dia kick ☺️

saya dlm 16w

4 bulan