Scan nmpk kantung shj

Sy da 7w, tp harini sy repeat scan, masih nmpk kantung jgk.. masa 5w sy scan nmpk kantung jgk… sy xde alahan, sy rsa biasa sja… sy rsau la risiko blighted ovum

Scan nmpk kantung shj
5 Balas

saya mcm tu msa 6w kecik lgi kntung. repeat 9w still kosong bt tvs dr ckp bby dh tdk msa 6w lebih atau bru ja tdk n dia mengecut. refer hospital dr bg trikh 12w2day. tpi cukup 12w turun sndri tkperlu cuci. mmng tdk alah apa apa. now dh period kli ke 2. btw awak mkn folic asid tk? dulu saya tkmkn lpas p scn msa 6w bru strt mkn. lpas gugur saya bnyk bca pasal blighted ovum tu kebnykkan sbb tkmkn folic asid. lpas gugur 2minggu trus mkn

10mo ago

insyallah ada tu. try repeat scn 2minggu lgi.

Sy pun haritu mcm ni juga kantung kosong masa scan tvs 8w. Mcm2 juga fikir time tu risau blighted pregnancy. Then selang 2 hari sy pergi lg try dkt another clinic. Mula2 sono ckp kosong juga then dia try lg baru ada nampak baby dh ada heartbeat pun. Sono ckp baby menyorok. Awk try je lg dkt clinic lain mana tau mesin diorg lg canggih dpt nampak terus.

Kalau irregular period, normal. Kalau period regular, doa baik2 utk segala kemungkinan

10mo ago

Kalau irregular, mmg normal ada perbezaan weeks tu. Paling tak gap within 2 weeks. Still normal. Sis doa yg baik2 ya. Baca surah2 zikir2 sambil usap perut. Ramai case irregular period mcm ni. In the end scan nampak baby gerak2 11w 12w. Saya doakan ada rezeki sis 🥰

Masa 7w ni doc ukur kantung dah berapa weeks?

10mo ago

6w3d, masa scan 6w, kantung saiz 5w4d

Awak period irregular ke?