Anak luar nikah

Assalamualaikum. Sy ada kwn yg mengandung anak luar nikah. Family dia x tahu. Sy sorang je yg tahu. Dia nak bersalin dekat hospital dgn rumah sy. Kira duduk rumah sy la. So sy nak tahu, procedure hamil luar nikah ni mcm mana ye. Ada sesiapa tahu x? Adakah nanti sy akan sabit kesalahan sbb bersubahat? Sy pon buntu.

2 Balas

mcm ni lh awakk .. sy pon beranak ank luar nikahh .. kalau bawah umo nk buad bku pink kne ad mak bpk .. alamat smua dia akan amik kt ic .beranak pon samaa kne ad mak bpk . sy 22 onn msa nk dichrges dorang kol my parent kalau x ssh nnti nk kuarr gn anak . kalau ade abg or kakak bole je jdi pnjamin .. better soh mem awak tros terang je gn family awak

3y ago

kwan sy 27 . tp masa dichrges dia still akan crik mk bpk . kalau adik pon bole tlg sbb dia . adik dia mai hsptl

prosedur brnk mcm besa je tp kne ada kluarga dia klau brnk dkt hos krajaan .. pegi bkk buku pink pn kne bawak kluarga dia jgk ..