bersalin

Sy pregnant anak luar nikah,sy mmg nk jaga baby ni tp family sy tak tahu yg sy pregnant Sy nk tanya ada sesiapa yg tahu hospital swasta atau kerajaan area ampang yg tak perlukn waris masa bersalin nt Hrp dpt membantu :')

3 Balas

Sis dh buat buku pink?? Ape2 selesaikn yg patut dlu... setahu sye.. hospital kerajaan mmg perlu waris yg ambik mse discharge.. lg2 utk anak luar nikah.. Lau xde ibu bapa bru kakak atau abg yg ambik.. lau swasta sye xpsti laa... n ad je rumah2 kebajikan untuk ibu2 mengandung..

sis , mane mane hosp memang perlukan waris kalau nak keluaa time lepas bersalin nanti .

kerajaan konfem kena ada waris.