Bersalin tanpa waris

Assalamualaikum, maaf sy nak bertanya. Sy skrg umur 29 thn mengandung luar nikah dah 38week. Tggu masa nak bersalin. Ada buat monthly checkup dekat klinik swasta dan jgk smbg di KK cuma skrg sy risau untuk bersalin tanpa ada waris disebabkan family sy semua dh block sy 2thn lps. Ank yg bakal lahir tu mmg sy nk jga dan skrg sy ada juga sorang lagi ank bawah jagaan sy dh umur 5thn. Cuma blh ke sy discaj hospital tanpa ada waris.

3 Balas

gov kena discharge bersama waris. mak ayah adik beradik atok nenek.

Kna ada waris klau gov. If ada duit, Pergi la swasta.,

mcm mana dah bersalin ke ? dapat x jagaan anak ?