feeling down☹️

sy nk mintak pendapat kat dlm ni, harap dpt membantu masalah sy skrg ni☹️☹️sekarang sy pregnant 8bulan lebih, , family sy smua dekat kpg, sy dduk dgn boyf dan dia nk btanggungjawab utk anak ni, sy dh pun bgtau ayah sy iaitu waris terdekat yg sy ni mengandung, cuma ayah tak dpt dtg masa sy bersalin nanti, ade sesiapa yg tau proses d hospital tu nanti? sebab sy danboyf blm kawin, family boyf dan dia yg jaga sy kat sni, tolong☹️#ingintahu #pleasehelp

3 Balas

wajib waris yg discharge kn. boyfriend ke keluarga boyfriend ke x boleh. hanya mak ayah adik beradik saje. and die xboleh teman dlm labour room and xboleh dtg melawat masa dkt wad. hanya ahli keluarga yg sah saje.

2y ago

kalau waris sakit dan xdpt dtg mcm mna pulak sis? dia dekat sabah dan sy d kl

nak taknak ayah/family kena dtg juga utk discharge awk nanti. ada masa lg ni, bincang elok2. johor-perlis pun naik bas baru 12-13jam. so takda alasan pun utk tak boleh tolong discharge.

2y ago

yg ni mungkin kena bincang dgn pihak hospital la kot. sbb jarak & tahap kesihatan tak mengizinkan. cuma kena bersedia dgn apa2 kemungkinan.

sis dh bersalin ke ? mcm mna dngn proses d hospital tu sape yg discharge?