Bakal Bersalin

Urmm sorry nk tanya, sy pregnant anak luar nikah kalau bersalin dkt swasta ttp kne ada waris ke atau xperlu,sbb family sy xthu yg sy pregnant.. Sy tertekan sbb ramai yg kata masa bersalin nt kena ada waris, ada sesiapa yg tahu hospital swasta / kerajaan area selangor yg xperlu ada waris Betul2 terdesak nk settlekn sbb sy lg 2bulan je nk bersalin😔

3 Balas

Atas pengalaman saya ambil anak angkat yg luar nikab nie..perlu ada waris yg akan jaga baby tu nanti..sama mcm kes awak ibu kepada anak angkat saya Ragusa dri fmily dia sampai sekarang fmily dia xtahu..tapi waris yg nak jaga baby tu anak jumpe jabatan kebajikan dekat hospital tu utk uruskn pengambilan proses anak angkat..semua details lengkap kena bg..kalau awak xde waris utk anak awak..awak xkan dapat keluar hospital mcm tu je selagi waris xde.. bnyak proses dia..kalau nk senang proses bgtaw je family awak..

Klu swasta ready rm10k lah klau czer... nk check out hosp mmg kne ada waris. Awk nk jga ke ank tu nnt? Terus terang shj dgn kluarga.. sbb bsalin ni antara hdup dan mati..

hi sis, macam mana proses sis masa bersalin haritu? saya dalam situasi yang sama