Perut kecik

Sy pregnant 21weeks anak sulung, dengan berat 60kg dan tinggi 168cm. Tapi perut kecik, baring rasa bonggol sikit je. Ramai yg tegur kenape perut tak nampak, perut kecik tp tiap kali checkup jantung baby nurse takde ckp pape pulak. Mmg normal ke ye? Mak sy pun masa pregnant adik bongsu org tak perasan pun dia pregnant sampai la bersalin.

18 Balas

Hai sis..sy pun baby first ni dah 8 bulan baru nmpk perut besar..😂 mse 6 bulan pun org lain guess mcm 3 bulan 😂

4y ago

Kann. Perut 6 bulan mcm 3 bulan 😂😂