24 weeks perut kecik

hai nak tanya.. ada tak yg sama macam sy.. dah 24weeks perut masih kecik.. nampak mcm buncit je..tak gaya pregnant pun 😆

3 Balas

ok laa tu .. asalkan doc kata baby ok sihat .. nak pakai seluar biasa pon senang 😂 sya ni terpksa pakai skirt atau seluar utk pregnant tu je laa sbb perut dah nampak menonjol sama gak 24w .. tu pon dah nampak time 19w lagi , payah pakai seluar x muat😌nsib ada skirt dgn seluar pregnant sya simpan dri preg sblm ni🤣

sama la awak , kita pun perut tak berapa nampak . macam buncit je 😂 selagi doc kata baby sihat , jangan risau tau .

Normal je tu. Sy pun kempis je.. Tp scan baby ok alhamdulillah. asalkan baby kita mbesar ikut usia😊