Perut kecik

Sy pregnant 21weeks anak sulung, dengan berat 60kg dan tinggi 168cm. Tapi perut kecik, baring rasa bonggol sikit je. Ramai yg tegur kenape perut tak nampak, perut kecik tp tiap kali checkup jantung baby nurse takde ckp pape pulak. Mmg normal ke ye? Mak sy pun masa pregnant adik bongsu org tak perasan pun dia pregnant sampai la bersalin.

18 Balas

Normal sis, sy pn kecik jgk, tp setiap kli Chek up nurse akn ukur tinggi rahim prut kita

4y ago

Yup, nurse ada ukur tinggi rahim, setakat ni nurse takde ckp ape lagi hehe

Normal sis, selagi baby sihat tak perlu risau pasal perut. 😊

4y ago

Terima kasih sis

sy tnggi 160 berat 58, 20 weeks xnmpak mcm mngandung pon 😅

4y ago

Kannn. Jimat takyah beli baju cuma seluar je dah rasa ketat kat perut

InsyaAllah x de pape... Asalkan baby sihat😊

4y ago

Aamiin setakat ni hb bp semua okay air gula pun tak pernah minum lagi hehe

Bagus la tu. Syukuri nikmat Allah

Org tinggi perut tak besar mana pon

4y ago

Tu laa tgk ramai ckp gtu tapi dia nak pulak ckp dia pun tinggi jugak tp besar je perut 😴 mcm mcm

Normal

Sama