Perut kecik

Normal tak anak pertama, perut nampak kecik ?? Tapi bila checkup, berat baby semua normal.

2 Balas

normal. baby bump ni tk semua orang nampak jelas, ikut badan, ikut ketinggian, kadang kedudukan rahim pun jadi punca. sy mengandung anak pertama skrg, masa 7 bulan baru la nmpk perut naik sikit. tp klu ckp sy dh 8 bulan skrg, org mesti tk percaya. sy dh expect perut tk naik / lambat naik sbb rahim sy jenis retroverted/terbalik jd benda ni mmg normal.

normal sis..Jangan risau pasal bby bump.Sebab bbybump nie depend pada badan kita jugaa..Saya anak pertama & kedua pun bbybump xnampak sampaikan orang xtahu pun Saya mengandung