Zincofer

Sy pregnant 10 weeks. Td pegi kk dpt ubat zincofer. Lps sy baca pasal zincofer ni. Sy baru tau ade kandungan asid folic dlm zincofer ni. So sy nk tny, kalau sy mkn zincofer dh tak perlu makan asid folic ke? Ade tak sesiapa yg kne consume ubt ni jugak?

21 Balas

yeke...sy 9w kk bg ubat zoncofer gak..tp sy tetp consume acid folid..xtau pulak zincofer da ada tu smua..lau sy mkn gak acid folic +zincofer ada apa2 infct ke kat baby nnti? sy 1st baby..😔

5y ago

rsenye zincofer doktor bg tgok keperluan ibu tu... mcm saye dpt zincofer jew... tp kak sye dpt zincofer ubt tmbah darah n ade ubt ape ntah 1lg... xigt dh dia ikut kperluan ibu tu klau ibu tu ok xde mslh lain doktor bg zincofer jew... n acid folic tu xyah mkn klau dh ade zincofer...